Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Tilaustuotteita erikoistarpeeseen

Valmistamme puutuotteet asiakkaan erikoistarpeeseen ja useimmiten arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan. Tuotteemme ovat aina yksilöllisiä, varta vasten kohteeseen valmistettuja ja niihin sisältyy tänä päivänä hyvin usein komposiittimateriaaleja, lasi- ja teräsrakenteita sekä led-valaistuksia. Erityisvahvuutenamme ovat viilutetut tuotteet. Käytössämme on modernit laitteet kuten CNC-työstökeskukset, reunalistakoneet, leveänauhahiomakoneet sekä oma maalaamo.

Valmistamamme tuotteet voidaan jakaa karkeasti kolmeen kokonaisuuteen: Erikoiskalusteisiin, puuoviin sekä sisustuspuusepäntuotteisiin.

Erikoiskalusteita ovat mm. julkisten tilojen kalusteet, yksilölliset ravintola- ja myymäläkalusteet sekä sisustussuunnittelijoiden koteihin suunnittelemat kalusteratkaisut.

Puuovia teemme niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Sisustuspuusepäntuotteet pitävät sisällään useimmiten seinäverhoiluja, höylätuotteita kuten käsijohteita sekä porrastöitä.

Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, sisustussuunnittelijat, julkiset yhteisöt kuten kunnat ja valtion virastot, seurakunnat, ravintolat, taloyhtiöt sekä yritykset, joille toimitamme pääasiassa myymäläkalusteita ja toimistokalusteita

Tässä muutamia isoimpia tehtyjä kohteita vuonna 2019:

Biorex Cinemas Oy: myymäläkalusteita sekä sisustuselementtejä elokuvateatterisaleihin Pietarsaaren sekä Porvoon teattereihin

Eduskunta: Erikoiskalusteita useampana toimituksena

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Villa Eira, Armfeltintie 8 Helsinki: Erikoiskalusteita